Mirë se erdhe!

Kjo është një ftesë e përkohshme për t'u regjistruar falas; ajo përmban premtimin e të qenurit në fillim të diçkaje shumë të veçantë. Qëllimi ynë përfundimtar është të të ndihmojmë të shndërrosh jetën tënde dhe të bëhesh personi që ti ke ëndërruar gjithmonë. Ne po drejtojmë industrinë e suplementeve ushqimore drejt një teknologjie të re dhe të regjistruar që do të na lejojë të krijojmë produkte shumë efektive & më biodisponueshme.

Misioni ynë

Ndihmojmë personat të imagjinojnë më shumë Success (Sukses), Wellness (Mirëqenie), Community (komunitet) dhe Happiness (Lumturi) duke lidhur “T” "Ti"në e tyre me qëllimin.

Lancimi Zyrtar - Së shpejti!

Inovator

Udhëhiq

Ne udhëhiqemi nga inovatori i industrisë që ndërton kompani nga zeroja. Ai është një trendbërës që përfytyron produktet më të mira të të ardhmes dhe një udhëheqës superteknologjik, nismëtar i marketingut në rrjet që në vitet 1990. Kompromisi është e vetmja gjë që nuk bën.     Lexo më shumë     Switch sot!

Skuadra

Udhëheqje e provuar

Gjatë viteve, këta udhëheqës kanë gjeneruar 1 miliardë $ në shitje në kompanitë e tyre përkatëse. Tani, kemi bashkuar forcat për të krijuar diçka kaq të rallë, unike, dhe inovative, pjesë e të cilës dëshiron të jesh dhe ti.

    Lexo më shumë     Switch sot!

Luaj

Nise argëtimin

Disa e quajnë pushim dhe relaks, të tjerë furnizim. Ne e quajmë “Switching Your Life”. Do ta shohësh, shumë punë dhe aspak lojë nuk na bën të mërzitshëm. E vërteta është, që jeta është e shkurtër, dhe loja nuk është fakultative.

Si një nga udhëheqësit tanë, do të gëzosh të paktën dy udhëtime me të gjitha të paguara në vit, dhe do të kesh argëtim të klasit botëror.

Është koha të shijosh, ndjesh, shikosh dhe zbulosh botën pa parë çmimet. Ti e meriton këtë!

    Lexo më shumë     Switch sot!

Puna

Imagjino më shumë

Fillo një aktivitet të dytë dhe fito të ardhura në kohën tënde të lirë.

A e ke dëgjuar thënien, “Puno zgjuar, jo fort?” Sigurisht që e ke dëgjuar! Ke punuar kështu gjithë jetën tënde. Për të fituar më shumë, duhet të bëhesh më shumë. Për t'u bërë më shumë, duhet të punosh në mënyrë të zgjuar dhe të jetosh, çdo aspekt të jetës.

Plani ynë i shpërblimeve është kaq inovativ sa do të na admirojnë dhe kopjojnë. Së shpejti, do të publikohen gjithë detajet. Këshilla jonë: Switch Your Life pikërisht tani!

    Lexo më shumë     Switch sot!

Produkte

Merr rezultate

Do themi thjesht këtë: disa gjëra i përkasin trupit tuaj, dhe disa gjëra nuk duhet të ishin shpikur kurrë. Oh jo! Do të habiteni sesa gjëra që shiten në rafte apo nga miqtë tuaj, kanë toksina, elementë të dëmshëm madje dhe kancerogjenë (që shkaktojnë kancer). Produktet tona s'kanë asgjë të tillë. Do të jetë energji pozitive për këdo të përfshirë. Jo gjepura (vërtet).

    Lexo më shumë     Switch sot!

Dhuro

Të ndihmosh është bukur

Të japësh është bukur. Pa dyshim.

Na pëlqen të ndihmojmë njerëzit. Ma merr mendja dhe ti. Është pjesë e kulturës tonë dhe ata që nuk e pëlqejnë humbasin. Ti e kuptove tani. Na pëlqen të ndihmojmë.

    Lexo më shumë     Switch sot!

Skuadra Udhëheqje e provuar

Gjatë viteve, këta udhëheqës kanë gjeneruar 1 miliardë $ në shitje në kompanitë e tyre përkatëse. Tani, kemi bashkuar forcat për të krijuar diçka kaq të rallë, unike, dhe inovative, pjesë e të cilës dëshiron të jesh dhe ti.

Si po e bëjnë këtë? Duke vendosur çdo gjë në vijë. Duke u futur në llogore. Duke bashkuar eksperiencën më të mirë të terrenit dhe udhëheqjen e karrierës në një skuadër të vetme. Duke bashkuar përqasjet më të suksesshme te industritë e shumëfishta dhe duke zhvilluar një strategji të unifikuar për të vendosur ëndrrat tuaja dhe pasionin në sediljen e pasagjerit.

Nuk do të gjesh një sistem të tillë të provuar, të thjeshtë dhe të dyfishueshëm diku tjetër. Ky vizion është pa frikë. Skuadra e larmishme e udhëheqjes është shumë e kualifikuar dhe e vendosur për të të mbështetur.

Kompanitë e forta kanë plane të qarta se si do të përparojnë në të ardhmen e pasigurtë. Por, gjithashtu e kanë të qartë sesi do ti rrinë besnikë vlerave dhe qëllimeve të tyre për të cilat kanë luftuar. Kjo është një nga filozofitë tona udhëheqëse, “Lëreni që çdo njëri nga ju të shikojë jo vetëm interesin e vet, por edhe të tjerëve.” - Filipinezët 2:4

Ftesa e kompanisë tonë mban dhe premtimin e përmirësimit të çdo gjëje që bëjmë.

Qëllimi ynë përfundimtar është të të ndihmojmë të shndërrosh jetën tënde dhe të bëhesh personi që ti ke ëndërruar gjithmonë.

Qëndro me ne të takosh skuadrën që po përgatisim për të të ndihmuar të realizosh ëndrrat e tua!

      Mbyll       Switch sot!

Inovator Udhëhiq

Ne udhëhiqemi nga inovatori i industrisë që ndërton kompani nga zeroja. Ai është një trendbërës që përfytyron produktet më të mira të të ardhmes dhe një udhëheqës superteknologjik, nismëtar i marketingut në rrjet që në vitet 1990. Kompromisi është e vetmja gjë që nuk bën.

Gjatë 29 viteve në këtë industri, ai ka qenë ideator i disa produkteve unike të mirëqenies, të zhvilluara nga sistemet më të zgjuara teknologjike të biznesit, dhe është angazhuar të bëjë biznes me integritet. Sot, ai është i vendosur të rishpikë mënyrën sesi bëhet marketingu në rrjet.

      Mbyll       Switch sot!

Luaj Nise argëtimin

Disa e quajnë pushim dhe relaks, të tjerë furnizim. Ne e quajmë "Switching Your Life". Do ta shohësh, shumë punë dhe aspak lojë nuk na bën të mërzitshëm. E vërteta është, që jeta është e shkurtër, dhe loja nuk është fakultative.

Si një nga udhëheqësit tanë, do të gëzosh të paktën dy pushime me të gjitha të paguara çdo vit, dhe do të kesh argëtim të klasit botëror.

Është koha të shijosh, ndjesh, shikosh dhe zbulosh botën pa menduar çmimet. Ti e meriton këtë!

Mjaft luajte kot dhe fillo të bësh gjëra të bukura!

Do të shohësh peshkun më ekzotik në botë duke pluskuar nën ujë?

Ke ecur ndonjëherë me 250km/h në një makinë gare Formula One? Ke qejf?

Ke parë ndonjëherë perëndimin e diellit në Gjirin e Meksikës nga një varkë me vela 30 m e gjatë me personin që do? Është e mahnitshme.

Ke kaluar ndonjëherë natën në një apartament papafingo që kushton 2500$/nata në një resort të largët ishullor? Do të na lejosh ne të kujdesemi për këtë? Kështu e mendonim përgjigjen.

      Mbyll       Switch sot!

Puna Imagjino më shumë

Fillo një aktivitet të dytë dhe fito të ardhura në kohën tënde të lirë.

A e ke dëgjuar thënien, “Puno zgjuar, jo fort?” Sigurisht që e ke dëgjuar! Ke punuar fort gjithë jetën tënde. Për të fituar më shumë, duhet të bëhesh më shumë. Për t'u bërë më shumë, duhet të punosh në mënyrë të zgjuar dhe të jetosh, çdo aspekt të jetës.

Plani ynë i shpërblimeve është kaq inovativ sa do të na admirojnë dhe kopjojnë. Së shpejti, do të publikohen gjithë detajet. Këshilla jonë: Switch Your Life - Shndërro Jetën Tënde pikërisht tani!

Të jesh i pari në diçka TË MADHE mund të të ndryshojë jetën. Të jesh i pari këtu mund të të shndërrojë jetën. Sistemi ynë është kaq i veçantë dhe viral sa qindra nga mijëra persona do të dëgjojnë për të - shpejt.

Duam të shpërblejmë sa më shumë persona dhe më shpesh. Informacioni që po vjen është unik, sa do të dëshirosh t'ia thuash disa të tjerëve. Kape rastin dhe tregoju të tjerëve si të “Shndërrojnë Jetën e Tyre!”

      Mbyll       Switch sot!

Produkte Merr rezultate

Do themi thjesht këtë: disa gjëra i përkasin trupit tuaj, dhe disa gjëra nuk duhet të ishin shpikur kurrë. Oh jo! Do të habiteni se sa gjëra që shiten në rafte apo nga miqtë tuaj, kanë toksina, elementë të dëmshëm, madje dhe kancerogjene (që shkaktojnë kancerin). Produktet tona nuk kanë asgjë të tillë. Do të jetë energji pozitive për këdo të përfshirë. Jo gjepura (vërtet).

Ne besojmë në produkte më të mira në të gjitha fushat e jetës dhe këtë po i sjellim botës.

Nëse je me fat të provosh i pari produktet tona të mira, do të shikosh se janë të paketuara me një sistem që po regjistrohet të cilin nuk e gjen diku tjetër. Një sekret i vogël për të kuptuar se për çfarë po luftojmë. Do t'iu tregojmë sërish më vonë.

Shkencë e përparuar plus përbërës të sigurtë baraz produkte më të mira. Ne kemi doktorët dhe "bluzat e bardha" më të mirë që së bashku me njerëz të famshëm dhe atletë e dinë që produktet tona vlejnë. E dimë që dhe ti do t'i dashurosh produktet tona.

      Mbyll       Switch sot!

Dhuro Të ndihmosh është bukur

Të japësh është bukur. Padyshim.

Na pëlqen të ndihmojmë njerëzit. Ma merr mendja dhe ti. Është pjesë e kulturës tonë dhe ata që nuk e pëlqejnë humbasin. Ti e kuptove tani. Na pëlqen të ndihmojmë.

Dëgjo, Zoti ka qenë i mirë me ne. Ne duam ta japim mbrapsht gjithë këtë mirësi & të ndihmojmë të tjerët. Kur ti e bën, do të fitosh automatikisht.

Ne kemi një fondacion që ndihmon njerëzit. Një përqindje e çdo qindarke të fituar shkon për njerëzit në nevojë dhe ndërtimin e Mbretërisë! Kështu duhet të jetë.

Misioni ynë është të ndihmojmë të tjerët kudo në botë. Kemi krijuar një mjedis pozitiv, bazuar te Zoti, duke promovuar dashurinë dhe ndihmën për të tjerët, që besojmë se është baza e suksesit. “Ka më shumë lumturi kur jep sesa kur merr.” - Acts 20:35.

Hej, na pëlqen shumë, prandaj mendojmë se do ta përqafosh. Kështu, do të gërmojmë xhepat tanë dhe përveç planit të shpërblimeve, kemi dhe këtë super bonus shndërrues të jetës, që nuk do ta mbash për vete. ÇFARË!? Po, që ta marrësh, duhet ta japësh. Jepja një të pastrehuari për ushqim, dhuroja një fëmije në nevojë, ndihmo dikë të gjejë rrugën, dorëzoja mensës së lagjes. Të ndihmosh është bukur dhe duam të shfrytëzojmë çdo moment. Do ta pëlqesh. Dhurimi të ndryshon jetën.

      Mbyll       Switch sot!